Академия за малки готвачи: Кулинарни Приключения с Шеф Никола Симеонов

Прерязваме червената лента и отваряме широко вратите към изобилния свят на здравословните вкусотии и забавното готвене.

Заедно с шеф Никола поставяме началото на Академия за малки готвачи - мястото на вкусните приключения в кухнята. В няколко поредни епизода малки гастрономи ще се превръщат в кулинарни виртуози и заедно с тях ще научим много и ще се забавляваме! 

В този кулинарен рай, Шеф Никола разкрива пред децата своите най-добри техники и тайни на готварското изкуство и насърчава децата да експериментират с вкусовете. 

Всеки епизод предлага нещо интересно - неочаквани съставки, нови технологии и много смях, но най-вече децата ще разберат, че здравословната храна може и да е невероятно вкусна.

Размахваме вълшебния черпак, за да се случи истинската магия - питателна, образователна и забавна. А благодарение на нашите партньори от BOSCH, ще разгорим страстта към готвенето до краен предел с новите им фурни от серия 8 , които съвсем улесняват шеф Никола и децата.

Представяме ви и първите звезди, които прекрачиха прага на нашата кулинарна академия и готвиха заедно с Шеф Никола с гордо вдигнати шапки и снежно бели престилки:

Катрин - момичето с огън в косите! Тя обича да хапва ягоди и сладолед, за да охлади буйната си натура.

Митко пък никак, ама никак не обича люти чушки и маслини и, ако може, ще закусва само горещ шоколад, поне докато стане на 15 години.

Сави обича свежите ябълки и яйца на очи с краставичка. Тя носи слънчева усмивка и вдъхновение в кухнята.

Вики, ах, Вики! Усмихната и позитивна, готова във всеки един момент за смели подвизи. Любимият й плод е манго, а зеленчук - червена чушка.  Но види ли палачинки със сладко от круши забравя за всичко!

Марти обича да хапва лимони и то с кората! Смело момче пълно с витамин C. 

Освен чаровната си усмивка, Марти има и друго тайно оръжие - джоджена го слага на всичко, дори и в салатата.

Мишо не може без краставици - хапва ги навсякъде и по всяко време -  със сол, в салата, с шоколад… шегуваме се, само с шоколад не ги яде! 

И така, фурните BOSCH вече се загряват, а малките готвачи са готови да ни потопят в света на кулинарните приключения. 

Присъединете се към тях и следете епизодите на Академия за малки готвачи, където вкусната храна е нещо повече от просто готвене - тя е израз на любов и творчество.

И не забравяйте - всяко дете може да готви!

Със съдействието на: